Per: 2. Publicada el: 2/18/2021

Els nostres mantres! Us imagineu si ho féssim plegats?

Diverses són les frases que en repetim diàriament i que hem llançat arreu on hem participat, les hem defensat en articles d'opinió i les hem publicat a les xarxes socials.

Fora queixes de casa es ve plorat.- Ens van dir al primer seminari web que vam organitzar és això: No volem un discurs fatalista ni grandiloqüent. Volem acció. De tots nosaltres dependrà donar sentit al moment viscut i reflexionar per reinventar o readaptar el sistema. Us imagineu si ho féssim plegats?

Poder no em toca, però ho faig.- És el moment de sortir de la nostra àrea de confort i de fer coses que “no ens pertoquen”, accions transgressores, interdisciplinàries amb nous actors i noves eines. Us imagineu si ho féssim plegats?

Passem del “per les persones” a “amb les persones”. Sense obres faraòniques, ni edificis que esdevenen mausoleus polítics, deixem la cultura de l’edifici per passar a la cultura empàtica és a dir la que respon amb fets i adaptant-se a les necessitats de les persones. Us imagineu si féssim plegats?

De les paraules als fets.- Per nosaltres el gran repte que tenim és donar respostes aquestes necessitats sorgides i transformar les idees innovadores en accions, projectes i iniciatives que aportin resultats pràctics. Us imagineu si ho féssim plegats?

012345678910111213141516171819202122232425262728

← Tornar