Per: 2. Publicada el: 6/30/2022

Els eixos centrals de la Capitalitat Cultural de Sabadell 2024

una proposta en què la cultura esdevé el centre articulador de la ciutadania de Sabadell, amb visió local, professionalitzada i significadora, capaç d’impactar més enllà de la ciutat. Per això la cultura ha d’ocupar la ciutat, treballar en xarxa i cooperar amb entitats i artistes. En definitiva, fer una cultura en què la persona està al centre.

Sabadell dibuixa els eixos centrals de la Capitalitat Cultural 2024 mitjançant un procés de cocreació ideat a partir de la nostra metodologia creada amb la NÚRIA SERRAT ANTOLÍ que permet posar les persones al centre i fer-les partícips de tot el procés de creació, treballant des de l’escolta activa, la transversalitat i l’horitzontalitat. Ahir la Responsable de projectes Eulàlia Estañol Salvador va presentar-ne el resultat:

Artistes de km 0.
Professionalització i dignificació
Treball en xarxa.
Comunicació.
Ús del català.
Projecció internacional.
Projectes a llarg termini
Línies programàtiques.
Connexió del passat, present i futur.
Educació i divulgació.
Descentralització.
Cultura al carrer i arreu.

Així doncs inicia un etapa a Sabadell que ens porta a construir una proposta on la cultura esdevé el centre articulador de la ciutadania de Sabadell. Amb visió local, professionalitzadora i dignificadora, capaç d’impactar més enllà de la ciutat. Per això la cultura l’ha d’ocupar (carrers i barris), treballar amb xarxa i cooperar entre entitats, artistes i, en definitiva fer una cultura on la persona està al centre. Volem donar les gràcies a la Jordina Puntí per la confiança feta i a la Montse Barderi per l’execel.lent tasca de coordinció i convocatòria dels sis grups realitats !

Feliç Cultura !

012345678910111213141516171819202122232425262728

← Tornar