Per: 2. Publicada el: 2/6/2022

EDCAMP: Museus i accessibilitat universal. Educació, equitat i accés.

És l’hora de que els museus siguin realment espais inclusius i divulgadors sense cap excepció. Impulsat per per membres dels següents museus i entitats: Museu de l’Empordà, Museus d’Esplugues , Museu del Ferrocarril de Catalunya, Museu del Suro de Palafrugell. Amb la coordinació d'Adhoc Cultura i l'Andrea Granell

Estem preparant i coordinant un Edcamp sobre Museus i accessibilitat universal. Educació, equitat i accés. Quin sentit té la cultura per nosaltres si les mateixes institucions que la representen molts cops resulten ser una barrera per accedir a ella? Per trencar aquest mur, caldrà una implementar una nova mirada. Caldrà fer protagonistes les persones i que totes elles puguin entendre i gaudir els museus d’avui.
Per a provocar el canvi d’aquesta nova consciència, volem celebrar aquest Edcamp Online de Museus i Accessibilitat.

Quin sentit té la cultura per nosaltres si les mateixes institucions que la representen resulten ser una barrera per accedir a ella? Per trencar aquest mur, caldrà una implementar una nova mirada. Caldrà fer protagonistes les persones i que totes elles puguin entendre i gaudir els museus d’avui.

L’Edcamp es durà a terme el proper 19/02/2022 i es farà en format online a través de videoconferències simultànies. La proposta de temes de conversa es realitzarà previ a l’Edcamp.Des d’avui fins al 16 de febrer podeu accedir a  Padlet i proposar què voleu compartir com a tema de conversa. L’equip organitzador de l’Edcamp organitzarà aquests temes per crear el mapa de sessions amb els enllaços a les videoconferències per tal de compartir-ho amb vosaltres abans del 17 de febrer. 

> aqui us hi podeu inscriure

012345678910111213141516171819202122232425262728

← Tornar