Per: 2. Publicada el: 7/22/2022

Clic. El joc metodologic per fomentar la creativitat

Entrenem la imaginació i la creativitat per activar la capacitat crítica i creativa de les persones, perseguim entendre el present per així construir futurs millors.

El passat dimecres vam breballar ( per tercera vegada ) amb Lluís Puigbert de #sidestudi, la Sara Yelo Climent, i en Josep Marès i Subirà d’ @AdhocCultura i la @maria-lopez-alonso i l’ Albert Soler de la Taula Cooperativa. Unim esforços per impulsar un projecte comú:

Clic, Joc Metodologic per fomentar la creativitat. A partir de tres mòduls d’aprenentatge 

Despertar la conciencia creativa >
Posar en pràctica >
Aplicar-ho a reptes marcats >

Els mòduls estan centrats en primer lloc en  learning by doing és a dir el principi fonamental que l’aprenentatge ha de ser una acció rellevant i pràctica, i no pas teòrica i passiva i en segon lloc el Design Thinking una metodologia orientada a la ideació i el prototipatge de solucions que centra la seva eficàcia a entendre i donar solució a les necessitats reals dels usuaris. Aquests metodologies permeten crear una experiència d’aprenentatge pràctica transformadora i divertida.

Com ho puc fer per jugar amb Clic ?, i perquè em pot servir 

Clic un joc que esdevé una eina útil per a institucions que actualment treballen en la generació de polítiques i projectes en el marc de l’Agenda 2030. És un joc de taula basat en la co-creació i la interacció dels participants que té la potencialitat de ser utilitzat per agents, entitats i administracions. Clic et permet 

  • Formar i incentivar la creativitat d’aquelles persones que hi juguen 
  • Impulsar i compartir projectes de coCreació 
  • Generar i trobar formes d’innovar en els projectes i els reptes 
  • Generar aliances entre els diferents projectes i participant

Volem  fomentar la creativitat i la innovació a partir del joc
molt aviat notícies i detalls

012345678910111213141516171819202122232425262728

← Tornar